Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Clan Yuen (794066) - VNZLA (802015) » 273294080: T30/J4/IV

Liga 273294080 Información oficial sobre el partido 273294080 en Hattrick

15.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / IV.31 (3454)

el clan yuen Alineación oficial del equipo 'el clan yuen' en el partido 2 - 3 monster_of_the_id Alineación oficial del equipo 'monster_of_the_id' en el partido
0 - 1 Ozren ?ram (8')
0 - 2 Damián Ibañez Aedo (35')
Benoît Dubus (37') 1 - 2
David Manns (50') 2 - 2
2 - 3 Damdinsuryn Qara (55')
el clan yuen Alineación oficial del equipo 'el clan yuen' en el partido 2 - 3 monster_of_the_id Alineación oficial del equipo 'monster_of_the_id' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
el clan yuen Alineación oficial del equipo 'el clan yuen' en el partido 2 - 0 monster_of_the_id Alineación oficial del equipo 'monster_of_the_id' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el clan yuen

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Benoît Dubus, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a clan.
  • 114 Minuto 50 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 50. David Manns, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En David Manns del clan ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Horst Peter Sonnenberg-Lippert de clan va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 72, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robert Riihihuhta de clan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

monster_of_the_id

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 8 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de monster_of_the_id. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ozren Šram xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 180 Minuto 35 (Gol de falta): Al minut 35, una falta xutada per Damián Ibañez Aedo va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a monster_of_the_id. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 186 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de monster_of_the_id va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Damdinsuryn Qara.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Pedro Costa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gabriel Fornari, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de monster_of_the_id va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Damdinsuryn Qara, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viorel-Marian Vlăsceanu de monster_of_the_id la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Ilie Chiriac, jugador de monster_of_the_id, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 36. Pedro Costa, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.