Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Flamenquin (801310) - Olvidados (485717) » 273294031: T30/J6/IV

Liga 273294031 Información oficial sobre el partido 273294031 en Hattrick

29.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / IV.30 (3453)

Steaua Nospotable Alineación oficial del equipo 'Steaua Nospotable' en el partido 0 - 1 Olvidados Alineación oficial del equipo 'Olvidados' en el partido
0 - 1 Gonzalo Pérez (17')
Steaua Nospotable Alineación oficial del equipo 'Steaua Nospotable' en el partido 0 - 1 Olvidados Alineación oficial del equipo 'Olvidados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steaua Nospotable Alineación oficial del equipo 'Steaua Nospotable' en el partido 2 - 0 Olvidados Alineación oficial del equipo 'Olvidados' en el partido
Tiene mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua Nospotable

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Nospotable va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Peter Falkborg en un 1 contra 1 amb el porter Marco Erauno, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Peter Falkborg va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Riccardo Giovinazzo va estar a punt de marcar al minut 47 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Nicolas Delerue quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Riccardo Giovinazzo de Nospotable va intentar batre la porteria rival al minut 53 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 61 (Tirita): Al minut 61 de partit, el jugador Víctor Massiques de Nospotable es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 71 (Lesión): Imre Kövesfalvi no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Steen Monrad.

Olvidados

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Olvidados van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gonzalo Pérez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): El Olvidados va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 12, però en Joan Osma va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Olvidados van sortir al contraatac amb encert al minut 54, però Joan Osma no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Al minut 70 en Simone Colucci va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.