Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tropikal Fruit (121094) - Paco Lozano C.F. (990568) » 273293464: T30/J5/IV

Liga 273293464 Información oficial sobre el partido 273293464 en Hattrick

22.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / IV.20 (3443)

Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 1 - 2 ATLETICO BACOPA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO BACOPA' en el partido
0 - 1 Ezechiele Monachini (15')
0 - 2 Björn Henriksson (44')
Víctor Benito (69') 1 - 2
Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 1 - 2 ATLETICO BACOPA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO BACOPA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 3 - 1 ATLETICO BACOPA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO BACOPA' en el partido
Tiene mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Víctor Benito va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Pablo Díez quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): David Cortecedo de Tropikal va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 44, però no va estar gaire encertat.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Norbert Corominas va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Tropikal enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Cenamor de Tropikal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): Dionisio Panduro semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

ATLETICO BACOPA

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Björn Henriksson sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ezechiele Monachini que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): Passaven 44 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Björn Henriksson va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Luis Viana va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ATLETICO van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Anders Refsland va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ezechiele Monachini de ATLETICO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Nil Olivé va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Marcelo Urrutia.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Ignacio Enasteasu. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.