Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pacs Vobiscum (773233) - HeisenFC (1339462) » 270617255: T30/R1

Copa 270617255 Información oficial sobre el partido 270617255 en Hattrick

21.04.2010 12:15:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 1

Olívica C.F. Alineación oficial del equipo 'Olívica C.F.' en el partido 2 - 3 Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Olívica C.F. Alineación oficial del equipo 'Olívica C.F.' en el partido 0 - 5 Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olívica C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Olivica s'avançava al marcador al minut 20, després d'un rebot que va caçar en Ibai Pontes per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Víctor Miguel Lloveras Sainz va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Olivica, al minut 81. El marcador va canviar a 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Bård Kristiansen, el jugador de Olivica va ser expulsat al minut 31.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Paul Katz de Olivica va abandonar el terreny de joc després de 27 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tomeu Alsius va entrar en el seu lloc.

Polo Aire F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 21, quan Hanjo Deutsch va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 170 Minuto 71 (Gol de falta): Al minut 71, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Tomasz Pożoga posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Hugo Subirats va augmentar l'avantatge de Polo a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Polo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Fernando Vargas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Vicent Farré quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Sergi Segarra va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): David Cunha quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Abel López Romero, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Polo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Vicent Farré no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Giacomo Rosso.