Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Prat (30998) - Hoy jo (990621) » 257494799: T29/J1/X

Liga 257494799 Información oficial sobre el partido 257494799 en Hattrick

02.01.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / X.917 (97000)

F.C. Pozo Cañada Alineación oficial del equipo 'F.C. Pozo Cañada' en el partido 5 - 2 san guinario Alineación oficial del equipo 'san guinario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. Pozo Cañada Alineación oficial del equipo 'F.C. Pozo Cañada' en el partido 5 - 0 san guinario Alineación oficial del equipo 'san guinario' en el partido
Tiene un resultado normal 5.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Pozo Cañada

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 18 gràcies a la jugada de Lucas Checa-Rubio, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 19 (Gol de penalti): Julio Fernández Pacheco va augmentar la diferència de Cañada a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Cañada va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Xavier Teixidor des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alejandro Mazo López es va introduir dins la defensa central al minut 73, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Pedro Manuel Castillon va incrementar l'avantatge de Cañada amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Antonio Recio Castaños va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cañada.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Julio Fernández Pacheco gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jan Mogort va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

san guinario

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): En Antonio Clement entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al guinario, un peu providencial d'en Raúl Jalón va situar el 2-1 al panell digital.
  • 139 Minuto 70 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Raúl Jalón va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 3 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Alejandro Mazo López.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cañada. La jugada d'estratègia del guinario per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Fernando Oriol Fabra va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Oriol Fabra de guinario la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Lluís Castellà de guinario va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.