Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.KaSPaN (440801) - zotz (1589981) » 257449403: T29/J5/X

Liga 257449403 Información oficial sobre el partido 257449403 en Hattrick

30.01.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / X.106 (96189)

CD ALCORCON Alineación oficial del equipo 'CD ALCORCON' en el partido 1 - 3 Estel Roig de Ca n'Aurell Alineación oficial del equipo 'Estel Roig de Ca n'Aurell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CD ALCORCON Alineación oficial del equipo 'CD ALCORCON' en el partido 5 - 1 Estel Roig de Ca n'Aurell Alineación oficial del equipo 'Estel Roig de Ca n'Aurell' en el partido
Es un cenizo 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD ALCORCON

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al ALCORCON una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jaakko Kolehmainen, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 27.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Vasil Vodenicharov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ALCORCON.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Jaakko Kolehmainen del ALCORCON ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): ALCORCON va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Roman Andersson en un 1 contra 1 amb el porter Ieremias Paraprastanitis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67, Gabriel Huamán arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Olivier Delcroix va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): El jugador de ALCORCON Iván Cornel va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Hasan Cihat Doğrul va entrar en el seu lloc.

Estel Roig de Ca n'Aurell

Goles Goles

  • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): Quan passaven 23 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del nAurell. En Kevin Lapuente Martínez va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Xavi Desans de nAurell va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): Passaven 79 minuts quan en Kevin Lapuente Martínez va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): nAurell va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iván Cornel va desviar el xut final de Enric Portabella després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jörn Pill va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 49 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Uxiel Castelao de nAurell va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Juan Villamandos de nAurell va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Juan Villamandos va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.