Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Piñata Mecánica (1595081) - Berkasu (435596) » 257360703: T29/J7/IX

Liga 257360703 Información oficial sobre el partido 257360703 en Hattrick

13.02.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / IX.570 (60841)

gromenauers Alineación oficial del equipo 'gromenauers' en el partido 6 - 1 Coruña WhiteSharks Alineación oficial del equipo 'Coruña WhiteSharks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
gromenauers Alineación oficial del equipo 'gromenauers' en el partido 9 - 0 Coruña WhiteSharks Alineación oficial del equipo 'Coruña WhiteSharks' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gromenauers

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador Nicolau Cusí de gromenauers, després de 13 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24, gromenauers va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Egidio Brunori, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Toivo Suikki, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a gromenauers.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Egidio Brunori va augmentar l'avantatge de gromenauers a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): gromenauers va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Toivo Suikki va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Behzad Nosrati va incrementar l'avantatge de gromenauers amb el 6 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Behzad Nosrati gairebé va marcar per a gromenauers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Rafael de Haro va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Arild Bru de gromenauers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Coruña WhiteSharks

Goles Goles

  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del WhiteShark van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Luis Agudo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 1 pujava al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 15 de partit, quan un jugador de WhiteShark, en Laisvitas Vielius, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 093 Minuto 31 (Lesión (no subst.)): Quan Laisvitas Vielius va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 31, WhiteShark sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.
  • Minuto 31 (Jugador de campo como portero): Enrique Puche Grandes, fidel seguidor de les "Busi solutions" quan era petit, va decidir acceptar el repte de posar-se sota els pals.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Pol Faig no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.