Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gorakoak F.T (1414330) - PROMOMIDA TEAM (1419238) » 257348661: T29/J8/IX

Liga 257348661 Información oficial sobre el partido 257348661 en Hattrick

20.02.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / IX.355 (60626)

Gorakoak F.T Alineación oficial del equipo 'Gorakoak F.T' en el partido 4 - 0 PROMOMIDA TEAM Alineación oficial del equipo 'PROMOMIDA TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Gorakoak F.T Alineación oficial del equipo 'Gorakoak F.T' en el partido 6 - 0 PROMOMIDA TEAM Alineación oficial del equipo 'PROMOMIDA TEAM' en el partido
Tiene mala suerte 5.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gorakoak F.T

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Toni Arnaiz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Javier Pablo Granulles de Gorakoak va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Gorakoak a 3 - 0. Adri Boatella va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Gorakoak va obtenir un penal al minut 86, que va llançar a la perfecció Iker Cobas. 4 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Javier Pablo Granulles, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Gorakoak va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Iván Arilla ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Thor Kindlius es va comportar com un juvenil al minut 32 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Xuan Medina Ruiz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rüdiger Küpers va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Javier Pablo Granulles una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Rüdiger Küpers va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Diego Ussía de Gorakoak va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Iker Cobas maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

PROMOMIDA TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Efthimios Vitalis va estar a punt de posar per davant a PROMOMIDA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Pablo Fajardo va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Thor Kindlius de PROMOMIDA es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Thor Kindlius no li va importar gens ni mica.