Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Periquito (1591303) - Sirumar Balompie s.a.d. (1340013) » 257329338: T29/J7/IX

Liga 257329338 Información oficial sobre el partido 257329338 en Hattrick

13.02.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / IX.10 (60281)

Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 2 - 1 SPARTHA BELLAVISTA Alineación oficial del equipo 'SPARTHA BELLAVISTA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 2 - 0 SPARTHA BELLAVISTA Alineación oficial del equipo 'SPARTHA BELLAVISTA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Periquito

Goles Goles

  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Periquito va ser Rune Vikkelsø.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Periquito a 2 - 0. Sauro Palmirani va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Bastian Ludvigsen haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Periquito al minut 4.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Periquito va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jarkko Tischer ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Rune Vikkelsø va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Periquito.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Iliyan Velinov al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Matthäus Zehetner va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Passats 77 minuts de joc, en Leopold Kroc de Periquito va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Leopold Kroc ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

SPARTHA BELLAVISTA

Goles Goles

  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, BELLAVISTA seguien lluitant fins al final. Al minut 79, fruit d'aquests esforços, Alfredo Sendoya va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Jérémy Mayaud de BELLAVISTA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de BELLAVISTA van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jérémy Mayaud va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Kai van Geilswijk per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 50, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Martino Osma de BELLAVISTA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 34 de partit, quan un jugador de BELLAVISTA, en Jérémy Mayaud, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.