Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

can llong 2 (1585791) - Joventut demons (1601854) » 257285715: T29/J7/VIII

Liga 257285715 Información oficial sobre el partido 257285715 en Hattrick

13.02.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / VIII.1279 (178822)

can llong 2 Alineación oficial del equipo 'can llong 2' en el partido 3 - 2 Joventut demons Alineación oficial del equipo 'Joventut demons' en el partido
Juan Vallejo (4') 1 - 0
1 - 1 David Parreño (11')
1 - 2 Fritz Paul Sinzenich (25')
Raffael Brenzikofer (37') 2 - 2
Juan Vallejo (51') 3 - 2
can llong 2 Alineación oficial del equipo 'can llong 2' en el partido 3 - 2 Joventut demons Alineación oficial del equipo 'Joventut demons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
can llong 2 Alineación oficial del equipo 'can llong 2' en el partido 6 - 0 Joventut demons Alineación oficial del equipo 'Joventut demons' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

can llong 2

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juan Vallejo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del llong se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Raffael Brenzikofer va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 37.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els seguidors del llong contenien la respiració mentre en Juan Vallejo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El llong va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Raffael Brenzikofer la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a llong per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Anacondo Abade, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Anacondo Abade de llong va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Raffael Brenzikofer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Lukas Gedlichka gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eden Narkis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Janne Sand es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leszek Szynka de llong va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Janne Sand de llong es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Dante Demarchi va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Antônio Jorge Fabri.
  • 095 Minuto 41 (Lesión): Christer Davidsson no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ruprecht Herbolzheimer.
  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 80 va fer que Leszek Szynka de llong hagués d'abandonar el terreny de joc. Lukas Gedlichka va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Era el minut 89 quan després d'una dura entrada, el jugador Antônio Jorge Fabri de llong s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Joventut demons

Goles Goles

  • 160 Minuto 11 (Gol de falta): L'entrenador de Joventut es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que David Parreño era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Joventut va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Halcón Desclergues, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fritz Paul Sinzenich que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rico Marquette de Joventut la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40 de partit, Rico Marquette de Joventut va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.