Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estopario (994050) - Real Juvencia de Trubia (1586437) » 257268006: T29/J4/VIII

Liga 257268006 Información oficial sobre el partido 257268006 en Hattrick

23.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VIII.963 (54764)

Reales Conquistadores C.F. Alineación oficial del equipo 'Reales Conquistadores C.F.' en el partido 5 - 4 Real Juvencia de Trubia Alineación oficial del equipo 'Real Juvencia de Trubia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Reales Conquistadores C.F. Alineación oficial del equipo 'Reales Conquistadores C.F.' en el partido 4 - 2 Real Juvencia de Trubia Alineación oficial del equipo 'Real Juvencia de Trubia' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,8 % 8,7 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reales Conquistadores C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Pedro Garzón va donar a Reales un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Reales va aconseguir el 2 - 0 quan Daniel Eggstrand va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Alexander Guzmán va augmentar l'avantatge de Reales a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Daniel Ţânţăreanu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): Daniel Eggstrand va augmentar la diferència de Reales a 5 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Izidor Tomasov, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ken Koester s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martino Venè de Reales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Juvencia de Trubia

Goles Goles

  • 153 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors de Juvencia no defallien en cap moment. Producte d'això, en Fábio Faria va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Juvencia seguien lluitant fins al final. Al minut 39, fruit d'aquests esforços, Raúl Zulueta va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Juvencia va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 3 quan Arturo Oliva va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 86 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Juvencia. A fi d'aconseguir el 5 - 4, van tocar-la en curt per tal que Pier Luigi Colucci xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Walter Giorgio Batini per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 28, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Walter Giorgio Batini va entorpir al marcador d'en Torben Kühnler per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Torben Kühnler de Juvencia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Raúl Zulueta de Juvencia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.