Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kavinsky (1417135) - Canaletes FC (1431625) » 257265750: T29/J14/VIII

Liga 257265750 Información oficial sobre el partido 257265750 en Hattrick

03.04.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / VIII.922 (54723)

Evina's Alineación oficial del equipo 'Evina's' en el partido 1 - 1 Canaletes FC Alineación oficial del equipo 'Canaletes FC' en el partido
Mats Läfstål (9') 1 - 0
1 - 1 Nofre Grabulós (40')
Evina's Alineación oficial del equipo 'Evina's' en el partido 1 - 1 Canaletes FC Alineación oficial del equipo 'Canaletes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Evina's Alineación oficial del equipo 'Evina's' en el partido 2 - 0 Canaletes FC Alineación oficial del equipo 'Canaletes FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Evina's

Goles Goles

  • 116 Minuto 9 (Gol evento especial rápido + pase): Joakim Bordewijk va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Mats Läfstål, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mats Läfstål va rematar alt.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Evinas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nachum Manor en un 1 contra 1 amb el porter Mehmet Tavlı, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Evinas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mats Läfstål va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mehmet Tavlı.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Hans Rønningen del Evinas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58, Mats Läfstål arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Leopold Turiak va estar a punt d'avançar els locals al minut 73 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 es va veure una gran oportunitat per a Evinas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Toni Sirotnjak, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Román Menéndez de Evinas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Čaba Koritko.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Nachum Manor de Evinas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joakim Bordewijk de Evinas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): En Mats Läfstål de Evinas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fernando Rupérez va prendre el seu rol al minut 70.

Canaletes FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Nofre Grabulós de Canaletes va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Conrado Carrera quasi aconsegueix empatar per Canaletes al minut 16, però Binyamin Mandel va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Canaletes van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Abraham Figueres des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Canaletes, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Bernardo Manias va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 56 (Tirita (médico)): Mehmet Tavlı va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Canaletes estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.