Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Les mandonguilles atòmiques (441044) - SUPER GARLICK (125717) » 257257846: T29/J12/VIII

Liga 257257846 Información oficial sobre el partido 257257846 en Hattrick

20.03.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 12 / VIII.781 (54582)

GotaRadikal Alineación oficial del equipo 'GotaRadikal' en el partido 3 - 1 SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
GotaRadikal Alineación oficial del equipo 'GotaRadikal' en el partido 5 - 0 SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido
Tiene mala suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GotaRadikal

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Killian Girodet va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de GotaRadikal.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del GotaRadikal van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Josué Hazas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jahn Sommervold, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a GotaRadikal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de GotaRadikal la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Jahn Sommervold quasi marca en una jugada assajada de córner que Cristiano Gama havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): GotaRadikal va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Robbin Preud'homme va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roberto Graziani.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): Després de 12 minuts jugats, Przemysław Mogiła es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir 陈 (Chen) 平云 (Pingyun).
  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Jahn Sommervold ocupà el lloc d'en Petronilo Calvino al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de GotaRadikal quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

SUPER GARLICK

Goles Goles

  • 135 Minuto 40 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Diego Blitterswijk va marcar el 1 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Bertolino Broa va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Es duien 42 minuts de partit jugats quan Marino Battistelli va estar a punt de posar per davant a GARLICK JR amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rui Guterres va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marino Battistelli de GARLICK JR es va guanyar la targeta groga merescudament.