Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Humilde (1578202) - Unicorns of Hapyness (1416561) » 257250129: T29/J1/VIII

Liga 257250129 Información oficial sobre el partido 257250129 en Hattrick

02.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / VIII.644 (54445)

DESESPERADOS F.C. Alineación oficial del equipo 'DESESPERADOS F.C.' en el partido 4 - 1 Wireless f.c. Alineación oficial del equipo 'Wireless f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DESESPERADOS F.C. Alineación oficial del equipo 'DESESPERADOS F.C.' en el partido 2 - 3 Wireless f.c. Alineación oficial del equipo 'Wireless f.c.' en el partido
Tiene suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,7 % 11,2 % 65,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DESESPERADOS F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a DESESPERADOS va ser Irineos Dontas.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): Vítor Crespo va augmentar la diferència de DESESPERADOS a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): El gol de falta de Vítor Crespo sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 78 i ampliar l'avantatge de DESESPERADOS a 3 - 1.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Als 83 minuts de joc, els nois de DESESPERADOS van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Vítor Crespo augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Reidar Raastad no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gesuele Manzini estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Eneko Rubio Hernández després que el jugador de DESESPERADOS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): DESESPERADOS es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Fernando Ruilópez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Slobodan Badža al camp.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): DESESPERADOS va fer una substitució al minut 85. Vítor Crespo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alberto Campos.

Wireless f.c.

Goles Goles

  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Antonio Gible de Wireless després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Frédéric Gayet quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del DESESPERADOS. La jugada d'estratègia del Wireless per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ozan Ümit Eceşan va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Wireless va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 84 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Pol Pinatell de Wireless va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Al minut 30 de partit, el jugador Julen Eresma de Wireless es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 36 (Lesión): Tomas Malmlund va sortir coix del terreny de joc, substituït per Reidar Raastad. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.