Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mi balon c.f. (1414980) - TREK GF (1461962) » 257206396: T29/J1/VII

Liga 257206396 Información oficial sobre el partido 257206396 en Hattrick

02.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / VII.887 (38923)

My oLdCISSÉ Alineación oficial del equipo 'My oLdCISSÉ' en el partido 2 - 4 TREK GF Alineación oficial del equipo 'TREK GF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
My oLdCISSÉ Alineación oficial del equipo 'My oLdCISSÉ' en el partido 2 - 1 TREK GF Alineación oficial del equipo 'TREK GF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,3 % 36,9 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

My oLdCISSÉ

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Emmanuel Blanpain de oLdCISSÉ aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Dethleff Renn el va rematar Emmanuel Blanpain amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 75 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 75. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Dethleff Renn la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rıza Betil de oLdCISSÉ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jamir Vasconcelos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38 de partit, Jamir Vasconcelos de oLdCISSÉ va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

TREK GF

Goles Goles

  • 151 Minuto 24 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 24, el jugador visitant Alexander Scheune va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 32. L'anotador per TREK va ser Janne Niskanen, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): TREK agafava avantatge al minut 37 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Janne Niskanen amb mestria.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Janne Niskanen de TREK va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, el TREK va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ricardo Soler s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 286 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Tim Olesen va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Conny Hansson va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ricardo Soler.