Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calabria F.C. (1456276) - R, C, Celta de Vigo (1582293) » 257185751: T29/J6/VII

Liga 257185751 Información oficial sobre el partido 257185751 en Hattrick

06.02.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / VII.518 (38554)

Rebotitos Alineación oficial del equipo 'Rebotitos' en el partido 2 - 1 Inter de Mourinho Alineación oficial del equipo 'Inter de Mourinho' en el partido
Charles Michaud (20') 1 - 0
1 - 1 Diant Domela Nieuwenhuis (25')
Max Lincoln (61') 2 - 1
Rebotitos Alineación oficial del equipo 'Rebotitos' en el partido 2 - 1 Inter de Mourinho Alineación oficial del equipo 'Inter de Mourinho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rebotitos Alineación oficial del equipo 'Rebotitos' en el partido 0 - 1 Inter de Mourinho Alineación oficial del equipo 'Inter de Mourinho' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rebotitos

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Charles Michaud va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Rebotitos.
  • 140 Minuto 61 (Gol de contra de falta): El porter de Rebotitos va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Max Lincoln va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): Rebotitos van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 13 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Max Lincoln no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Rebotitos van sortir al contraatac al minut 79, però Fulvio Di Vaio va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 88 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fulvio Di Vaio, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giovanni Bugo de Rebotitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Charles Michaud.

Inter de Mourinho

Goles Goles

  • 164 Minuto 25 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Diant Domela Nieuwenhuis va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Javier Malo Heredia no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Francisco Vidal estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Diant Domela Nieuwenhuis ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Es duien 60 minuts de partit jugats quan Pascual Valiño va estar a punt de posar per davant a Inter amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jukka Suonoja va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isidro Gurruchaga de Inter es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.