Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcelones F.C (991338) - Manduquero's FC (30819) » 257170642: T29/J9/VII

Liga 257170642 Información oficial sobre el partido 257170642 en Hattrick

27.02.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / VII.248 (38284)

parrus Alineación oficial del equipo 'parrus' en el partido 8 - 0 grimo Alineación oficial del equipo 'grimo' en el partido
parrus Alineación oficial del equipo 'parrus' en el partido 8 - 0 grimo Alineación oficial del equipo 'grimo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
parrus Alineación oficial del equipo 'parrus' en el partido 9 - 0 grimo Alineación oficial del equipo 'grimo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

parrus

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador Coriolan Tudose de parrus, després de 5 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11, parrus va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gabriel Porret, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gabriel Porret de parrus va fer un bon esprint per escapar-se de Hugo Alves i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 0. Tot un espectacle!
  • 130 Minuto 32 (Gol de falta): Al minut 32 en Nail Sonel va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): Nail Sonel va augmentar la diferència de parrus a 5 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Nail Sonel va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Gabriel Porret va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 8 - 0 va pujar al marcador quan parrus va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Francisco Moreno des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Eugenio Arduini va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Nail Sonel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Víctor Donaire va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Nail Sonel va sorprendre Santiago Basoco amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Francisco Moreno de parrus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Gabriel Porret va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de parrus es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Eugenio Arduini que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

grimo

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Pablo Menéndez de grimo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Serra de grimo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 33 (Lesión (no subst.)): Quan Víctor Donaire va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 33, grimo sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.
  • Minuto 33 (Jugador de campo como portero): Com que no hi havia ningú a la porteria, Santiago Basoco va haver de d'abandonar la seva posició i posar-se sota els pals.
  • 093 Minuto 76 (Lesión (no subst.)): Quan en Svenn Opheim es va retirar del terreny de joc al minut 76 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de grimo es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Roger Gallissà, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.