Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Turo del Mar F.C. (486832) - Deortero (437966) » 257166251: T29/J4/VII

Liga 257166251 Información oficial sobre el partido 257166251 en Hattrick

23.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VII.170 (38206)

Turo del Mar F.C. Alineación oficial del equipo 'Turo del Mar F.C.' en el partido 4 - 0 solteros ores fc Alineación oficial del equipo 'solteros ores fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Turo del Mar F.C. Alineación oficial del equipo 'Turo del Mar F.C.' en el partido 3 - 1 solteros ores fc Alineación oficial del equipo 'solteros ores fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Turo del Mar F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jacob Company, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Turo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): En José Alberto Valente de Turo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Turo va aconseguir el 3 - 0 quan Jean Dubois va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 85 minuts quan Gilberto Benítez va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 4 - 0 per a Turo.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El Turo ho intentava per la dreta per mitjà de Rafael Rojas Lobo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gilberto Benítez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jean Dubois de Turo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Alberto Valente de Turo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gilberto Benítez de Turo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ulf Gerhardsson.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Rafael Rojas Lobo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Turo es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

solteros ores fc

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rafael Rojas Lobo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 53 de joc.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ismaël Taki quasi redueix la diferència al marcador al minut 82, però una gran estirada d'en Salvador Tejada va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patrick Mahut de solteros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Juan Gutiérrez de solteros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Al minut 75, Juan Gutiérrez de solteros es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Afonso Nunes va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Detlef Rahm.