Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

G.S. Pleyades Club (1435916) - Boomerang Guadix (773435) » 257164852: T29/J3/VII

Liga 257164852 Información oficial sobre el partido 257164852 en Hattrick

16.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VII.145 (38181)

koajok team Alineación oficial del equipo 'koajok team' en el partido 2 - 0 Morpheus ACF Alineación oficial del equipo 'Morpheus ACF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
koajok team Alineación oficial del equipo 'koajok team' en el partido 4 - 0 Morpheus ACF Alineación oficial del equipo 'Morpheus ACF' en el partido
Tiene mala suerte 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

koajok team

Goles Goles

  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a koajok va ser Earnest Maguire.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): koajok va aconseguir el 2 - 0 quan Earnest Maguire va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): koajok va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andi Bulley ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Otto Piippo va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Carlos Guzmán Derqui va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): koajok va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ernest Uhoda en un 1 contra 1 amb el porter Carlos Guzmán Derqui, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): koajok va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andi Bulley va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos Guzmán Derqui.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 es va veure una gran oportunitat per a koajok per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ernest Uhoda, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Silvano Santin de koajok amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Earnest Maguire va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de koajok es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Silvano Santin que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Earnest Maguire no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Morpheus ACF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Morpheus van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Manuel Martínez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Morpheus va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 69, quan Omiros Sofianopoulos va quedar-se sol davant el porter Andrea Griffa, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Tobi Oberortner de Morpheus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.