Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mace (1421252) - Peñarroya C.F (437621) » 257156538: T29/J11/VI

Liga 257156538 Información oficial sobre el partido 257156538 en Hattrick

13.03.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / VI.1020 (15338)

Mace Alineación oficial del equipo 'Mace' en el partido 1 - 5 peñarroya C.F Alineación oficial del equipo 'peñarroya C.F' en el partido
0 - 1 Antonio Las Heras (10')
0 - 2 Hermes Soto (24')
Marian Gr?dinaru (27') 1 - 2
1 - 3 Jaume González (28')
1 - 4 Aridane Urtusaustegui (30')
1 - 5 Martí Raja (70')
Mace Alineación oficial del equipo 'Mace' en el partido 1 - 5 peñarroya C.F Alineación oficial del equipo 'peñarroya C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mace Alineación oficial del equipo 'Mace' en el partido 0 - 3 peñarroya C.F Alineación oficial del equipo 'peñarroya C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mace

Goles Goles

  • 100 Minuto 27 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Marian Grădinaru va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan Rubén Henestrosa des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Fotis Koudas va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Alonso de Mace amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marian Grădinaru de Mace la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en George Slikkerveer.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Marian Grădinaru probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

peñarroya C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Antonio Las Heras va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Hermes Soto va augmentar l'avantatge de peñarroya a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 28, peñarroya va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jaume González.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Aridane Urtusaustegui va augmentar l'avantatge de peñarroya a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de peñarroya, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Martí Raja va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Martí Raja va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Martí Raja. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aridane Urtusaustegui de peñarroya es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): Erwin Keglovits no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Aridane Urtusaustegui.
  • 095 Minuto 39 (Lesión): peñarroya es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Felipe Bastardas no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Colin Pajot al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Matías Biancari no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.