Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Capitrones (314429) - Villa de Neila (1601986) » 257153585: T29/J1/VI

Liga 257153585 Información oficial sobre el partido 257153585 en Hattrick

02.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / VI.968 (15286)

Club Birrasport Homer Alineación oficial del equipo 'Club Birrasport Homer' en el partido 3 - 3 DRUIDIACS Alineación oficial del equipo 'DRUIDIACS' en el partido
0 - 1 Ciprian Dobrescu (2')
Tivadar Feszler (16') 1 - 1
Valerio Galdos (38') 2 - 1
2 - 2 Anthony Grassere (49')
2 - 3 Ciprian Dobrescu (56')
Jan Bokbrant (61') 3 - 3
Club Birrasport Homer Alineación oficial del equipo 'Club Birrasport Homer' en el partido 3 - 3 DRUIDIACS Alineación oficial del equipo 'DRUIDIACS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Birrasport Homer Alineación oficial del equipo 'Club Birrasport Homer' en el partido 1 - 2 DRUIDIACS Alineación oficial del equipo 'DRUIDIACS' en el partido
Tiene suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,3 % 67,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Birrasport Homer

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 16 minuts, el tirador de faltes del Homer va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tivadar Feszler, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats van embogir quan en Valerio Galdos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Homer.
  • 112 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Homer s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jan Bokbrant que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 61 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fernando Ramos va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wilfred Wisgerhof de Homer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giovanni De Vito de Homer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

DRUIDIACS

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 2, el DRUIDIACS va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ciprian Dobrescu, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 en Anthony Grassere va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): En Ciprian Dobrescu donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 56 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Carlos Hernán Isaacs va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 69, quan en Anthony Grassere va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kristóf Bognár.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Kristóf Bognár va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zenon Rostek de DRUIDIACS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.