Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Isótopos de Riazor (990970) - f.c Mataró (777419) » 257151564: T29/J14/VI

Liga 257151564 Información oficial sobre el partido 257151564 en Hattrick

03.04.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / VI.931 (15249)

iSoTopOs de riAzOr Alineación oficial del equipo 'iSoTopOs de riAzOr' en el partido 0 - 1 f.c Mataró Alineación oficial del equipo 'f.c Mataró' en el partido
0 - 1 Niels Erik Plauborg (12')
iSoTopOs de riAzOr Alineación oficial del equipo 'iSoTopOs de riAzOr' en el partido 0 - 1 f.c Mataró Alineación oficial del equipo 'f.c Mataró' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
iSoTopOs de riAzOr Alineación oficial del equipo 'iSoTopOs de riAzOr' en el partido 1 - 0 f.c Mataró Alineación oficial del equipo 'f.c Mataró' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

iSoTopOs de riAzOr

Goles Goles

  • 109 Minuto 12 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Adolf Gross se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Niels Erik Plauborg que va anotar el 0 - 1 per a Mataró sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 35 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Alexander Samchenko quasi empata el partit al minut 35, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Josué Urteaga va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 55, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, José Fabián Balmacedas quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ditmar Klich va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Fabián Balmacedas de iSoTopOs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): iSoTopOs es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Józef Ponikiewski no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fábio Brito al camp.

f.c Mataró

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Josué Urteaga es va comportar com un juvenil al minut 33 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Sebastián Rincón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julian-Andreas Tempelburg de Mataró amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.