Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caparros_team (797083) - MONESTEAM (991795) » 257150599: T29/J11/VI

Liga 257150599 Información oficial sobre el partido 257150599 en Hattrick

13.03.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / VI.914 (15232)

Caparros_team Alineación oficial del equipo 'Caparros_team' en el partido 1 - 1 MONESTEAM Alineación oficial del equipo 'MONESTEAM' en el partido
0 - 1 Alejandro Azpilicueta (83')
José Luis Hevia (84') 1 - 1
Caparros_team Alineación oficial del equipo 'Caparros_team' en el partido 1 - 1 MONESTEAM Alineación oficial del equipo 'MONESTEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Caparros_team Alineación oficial del equipo 'Caparros_team' en el partido 2 - 1 MONESTEAM Alineación oficial del equipo 'MONESTEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caparros_team

Goles Goles

  • 110 Minuto 84 (Gol de falta): Una falta al minut 84 va proporcionar un lliure directe al Caparros_team. José Luis Hevia va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ignacio Aceña López va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Aceña López va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 208 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ignacio Aceña López de Caparros_team va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Telmo Acácio que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antoine Tieleman! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Antoine Tieleman es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

MONESTEAM

Goles Goles

  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 83, quan Alejandro Azpilicueta va posar els visitants MONESTEAM per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, un refús desafortunat de Eneko Mujika, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alejandro Azpilicueta no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en George van Hattem no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alejandro Azpilicueta estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 86, quan en Tomás Arandia va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Damian Kołąga de MONESTEAM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Luis Avín, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.