Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la ponzoña (485703) - Santramon (995995) » 257146361: T29/J1/VI

Liga 257146361 Información oficial sobre el partido 257146361 en Hattrick

02.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / VI.839 (15157)

la ponzoña Alineación oficial del equipo 'la ponzoña' en el partido 2 - 2 Elbierzo Alineación oficial del equipo 'Elbierzo' en el partido
0 - 1 Valente Caldeira (10')
0 - 2 Xosé Sarrió (18')
Nicolás Arriagada (23') 1 - 2
Nicolás Arriagada (76') 2 - 2
la ponzoña Alineación oficial del equipo 'la ponzoña' en el partido 2 - 2 Elbierzo Alineación oficial del equipo 'Elbierzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
la ponzoña Alineación oficial del equipo 'la ponzoña' en el partido 1 - 1 Elbierzo Alineación oficial del equipo 'Elbierzo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,0 % 48,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la ponzoña

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Angelo Azorín estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Nicolás Arriagada va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 23.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Nicolás Arriagada s'emportà una gran ovació del públic local al minut 76, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ponzoña la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Peter With-Jensen va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Nicolás Arriagada del ponzoña ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Aníbal Pedemonte de ponzoña va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Angelo Azorín va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Elbierzo

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Elbierzo agafava avantatge al minut 10 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Valente Caldeira amb mestria.
  • 184 Minuto 18 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Elbierzo per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 18. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Xosé Sarrió. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gonzalo Benítez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gonzalo Benítez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Xavier Estapé va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 66, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Elbierzo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gonzalo Benítez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Monzón de Elbierzo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Olivar de Elbierzo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Zsombor Hegyháti va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.