Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Molarsport (309812) - Cachemira FC (991380) » 257138045: T29/J8/VI

Liga 257138045 Información oficial sobre el partido 257138045 en Hattrick

20.02.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / VI.690 (15008)

Lebowsky_Boys Alineación oficial del equipo 'Lebowsky_Boys' en el partido 1 - 0 Cachemira FC Alineación oficial del equipo 'Cachemira FC' en el partido
Armando Maldonado (83') 1 - 0
Lebowsky_Boys Alineación oficial del equipo 'Lebowsky_Boys' en el partido 1 - 0 Cachemira FC Alineación oficial del equipo 'Cachemira FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lebowsky_Boys Alineación oficial del equipo 'Lebowsky_Boys' en el partido 3 - 0 Cachemira FC Alineación oficial del equipo 'Cachemira FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lebowsky_Boys

Goles Goles

  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Corria el minut 83 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Armando Maldonado, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Lebowsky_Boys per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Álvaro Villaseca va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Lebowsky_Boys va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Julio Duren, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 220 Minuto 55 (Ocasión de falta): Al minut 55, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Álvaro Villaseca! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Armando Maldonado va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lebowsky_Boys se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Delas de Lebowsky_Boys es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Biel Torrell de Lebowsky_Boys va abandonar el terreny de joc després de 80 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Daniel Sargans va entrar en el seu lloc.

Cachemira FC

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Al minut 79 de partit, Jesús Vidal de Cachemira va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Samuel Cernesio de Cachemira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Alemán de Cachemira va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): En Juan Antonio Suevos ocupà el lloc d'en Emili Turró al 25 minuts, dos minuts després que el jugador de Cachemira quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 73 (Tirita): Passats 73 minuts de joc, en Roger Solivera de Cachemira va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.