Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RICHELIEU (1421869) - Mesoneros C.F (1454980) » 257131438: T29/J9/VI

Liga 257131438 Información oficial sobre el partido 257131438 en Hattrick

27.02.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / VI.572 (14890)

RICHELIEU Alineación oficial del equipo 'RICHELIEU' en el partido 1 - 2 Els imaginaris F.C. Alineación oficial del equipo 'Els imaginaris F.C.' en el partido
Andrés Porras (18') 1 - 0
1 - 1 Enrique Pérez Raposo (67')
1 - 2 Vermudo Vilas (75')
RICHELIEU Alineación oficial del equipo 'RICHELIEU' en el partido 1 - 2 Els imaginaris F.C. Alineación oficial del equipo 'Els imaginaris F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RICHELIEU Alineación oficial del equipo 'RICHELIEU' en el partido 0 - 2 Els imaginaris F.C. Alineación oficial del equipo 'Els imaginaris F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RICHELIEU

Goles Goles

  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de RICHELIEU el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Andrés Porras va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip RICHELIEU Daniel Martins quasi marca al minut 4 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Haníbal da Zamorela l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): RICHELIEU van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Haníbal da Zamorela des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de RICHELIEU va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pontus Larsson, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Pontus Larsson va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Els imaginaris F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 67 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Enrique Pérez Raposo de imaginaris marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a imaginaris prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Vermudo Vilas.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El imaginaris creava perill des de la dreta al minut 19, però en Santiago Barrena, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Richard Baillard desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): David Abejaro va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Pier Cesare De Rosa sol davant la porteria al minut 53, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Theodore Berger quasi aconsegueix empatar per imaginaris al minut 57, però Santiago Barrena va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Era el minut 30 quan després d'una dura entrada, el jugador Raimondas Nakčiūnas de imaginaris s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.