Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

titiriri fc (991125) - Eric Castel Juniors (990658) » 257120011: T29/J8/VI

Liga 257120011 Información oficial sobre el partido 257120011 en Hattrick

20.02.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / VI.368 (14686)

Reus C.F. Alineación oficial del equipo 'Reus C.F.' en el partido 3 - 1 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
0 - 1 Mariano van Caspel (5')
Ignacio Murcia (26') 1 - 1
Jacobus Bleijlevens (57') 2 - 1
Jacobus Bleijlevens (71') 3 - 1
Reus C.F. Alineación oficial del equipo 'Reus C.F.' en el partido 3 - 1 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Reus C.F. Alineación oficial del equipo 'Reus C.F.' en el partido 2 - 0 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reus C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Reus una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ignacio Murcia, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 26.
  • 119 Minuto 57 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Gökhan Ergönül sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jacobus Bleijlevens que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 137 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Severino Roffa va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 71 de joc. Jacobus Bleijlevens es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jacobus Bleijlevens va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Al minut 13, Severino Roffa de Reus es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eric Castel Juniors

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Juniors van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Mariano van Caspel.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Juniors va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mariano van Caspel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Attila Pádár va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Luis Iribarren va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Juan Bastía ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Simon Lichtenhäler després que el jugador de Juniors li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sebastián Gaitán de Juniors va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): Després de 32 minuts, Juniors va veure com el seu jugador Mariano van Caspel havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Konstanty Skutnik entraria per ocupar el seu lloc.