Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aladrokes de Cartago (118766) - La Salle Santa Natalia (773696) » 257119265: T29/J4/VI

Liga 257119265 Información oficial sobre el partido 257119265 en Hattrick

23.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VI.355 (14673)

Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido 1 - 1 La Salle Santa Natalia Alineación oficial del equipo 'La Salle Santa Natalia' en el partido
0 - 1 Silvino Amador (40')
Ulf Thorbo (66') 1 - 1
Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido 1 - 1 La Salle Santa Natalia Alineación oficial del equipo 'La Salle Santa Natalia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido 3 - 1 La Salle Santa Natalia Alineación oficial del equipo 'La Salle Santa Natalia' en el partido
Tiene mala suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aladrokes de Cartago

Goles Goles

  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Ulf Thorbo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 66, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Toni Majala va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aladrokes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Toni Majala va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aladrokes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Erhan Tüzün va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Aladrokes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 78 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Toni Majala ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 77 de partit, quan un jugador de Aladrokes, en Ezequiel Bellés, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

La Salle Santa Natalia

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Silvino Amador es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Natalia va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tor Kongaa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Natalia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 31, però el xut de Roman Szolc des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, el Natalia va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Quique Amigo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cherif Biteil.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Passats 25 minuts de joc, en Silvino Amador de Natalia va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.