Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kontraall Team (775775) - rafaliyo team al poder (1334690) » 257118186: T29/J10/VI

Liga 257118186 Información oficial sobre el partido 257118186 en Hattrick

06.03.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / VI.335 (14653)

kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido 1 - 1 FIGURA LOCURA Alineación oficial del equipo 'FIGURA LOCURA' en el partido
0 - 1 Guillaume Falzon (32')
Albert Periquet (65') 1 - 1
kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido 1 - 1 FIGURA LOCURA Alineación oficial del equipo 'FIGURA LOCURA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido 6 - 1 FIGURA LOCURA Alineación oficial del equipo 'FIGURA LOCURA' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kontraall Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del kontraall s'esgargamellaven dempeus per esperonar Albert Periquet que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 65 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Borja Martín del kontraall ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): Ignacio Méndez López quasi marca en una jugada assajada de córner que Salvador Ezmir havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Amando Vulleiro de kontraall va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 34, però no va estar gaire encertat.

FIGURA LOCURA

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador de FIGURA Guillaume Falzon va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 32 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de FIGURA la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): FIGURA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lohitz Narbarte va desviar el xut final de Steinar Lorentzen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 73, quan en Steinar Lorentzen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Stefan Gallera va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guillaume Falzon de FIGURA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36 del partit, Guillaume Falzon de l'equip FIGURA, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.