Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xiclana CF (775129) - Poker Kids FC (1418194) » 257113616: T29/J5/VI

Liga 257113616 Información oficial sobre el partido 257113616 en Hattrick

30.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / VI.254 (14572)

C.F. Pardeconde Alineación oficial del equipo 'C.F. Pardeconde' en el partido 1 - 1 F.C. Avinyó Alineación oficial del equipo 'F.C. Avinyó' en el partido
0 - 1 Joaquim Deargacha (10')
Grégory Moriceau (67') 1 - 1
C.F. Pardeconde Alineación oficial del equipo 'C.F. Pardeconde' en el partido 1 - 1 F.C. Avinyó Alineación oficial del equipo 'F.C. Avinyó' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Pardeconde Alineación oficial del equipo 'C.F. Pardeconde' en el partido 0 - 1 F.C. Avinyó Alineación oficial del equipo 'F.C. Avinyó' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Pardeconde

Goles Goles

  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): Grégory Moriceau va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Pardeconde i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Ludovic Virot de Pardeconde va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 16, però no va estar gaire encertat.
  • 286 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 53, un contraatac del Pardeconde no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Federico Venezia perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pardeconde va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Pasquale Bonaccorso va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

F.C. Avinyó

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Avinyó agafava avantatge al minut 10 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Joaquim Deargacha amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Markus Puska després de 11 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mijo Buneta va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Markus Puska va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Joaquim Deargacha, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Joaquim Deargacha va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Avinyó quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Hilaire Barrault va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Joaquim Deargacha va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 69, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mijo Buneta va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Es duien 79 minuts de partit jugats quan Joaquim Deargacha va estar a punt de posar per davant a Avinyó amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mijo Buneta va impedir un gol cantat.