Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dudu C.F. (773269) - Casas Bajas F.S (490564) » 257107157: T29/J1/VI

Liga 257107157 Información oficial sobre el partido 257107157 en Hattrick

02.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / VI.139 (14457)

C.F.TuerceBotas Alineación oficial del equipo 'C.F.TuerceBotas' en el partido 2 - 0 La Encina Alineación oficial del equipo 'La Encina' en el partido
Ignacio López Pilares (8') 1 - 0
Ignacio López Pilares (85') 2 - 0
C.F.TuerceBotas Alineación oficial del equipo 'C.F.TuerceBotas' en el partido 2 - 0 La Encina Alineación oficial del equipo 'La Encina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F.TuerceBotas Alineación oficial del equipo 'C.F.TuerceBotas' en el partido 2 - 1 La Encina Alineación oficial del equipo 'La Encina' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.TuerceBotas

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jarle Lauvås va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ignacio López Pilares, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 85 minuts, el tirador de faltes del C.F.TuerceBotas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ignacio López Pilares, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rodney Mcdaniel al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joca Carioca va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Anders Ekenin de C.F.TuerceBotas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Jarle Lauvås no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Joca Carioca.

La Encina

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Jaime Exerrat al minut 9 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Encina van sortir al contraatac al minut 23, però Olav Oblistil va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Gergő Jenőfi quasi aconsegueix empatar per Encina al minut 29, però Ignasi Mira Castro va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jaime Exerrat de Encina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Clément Cheruzel que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.
  • 306 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Raúl Avilleira ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.