Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Captain Of Sweet Water F.C. (994723) - FC Show (49027) » 257103657: T29/J9/VI

Liga 257103657 Información oficial sobre el partido 257103657 en Hattrick

27.02.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / VI.76 (14394)

Captain Of Sweet Water F.C. Alineación oficial del equipo 'Captain Of Sweet Water F.C.' en el partido 2 - 0 F.C. Vila Olimpica Alineación oficial del equipo 'F.C. Vila Olimpica' en el partido
Tatá Vestena (63') 1 - 0
Steen Rud Gudmundsen (75') 2 - 0
Captain Of Sweet Water F.C. Alineación oficial del equipo 'Captain Of Sweet Water F.C.' en el partido 2 - 0 F.C. Vila Olimpica Alineación oficial del equipo 'F.C. Vila Olimpica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Captain Of Sweet Water F.C. Alineación oficial del equipo 'Captain Of Sweet Water F.C.' en el partido 1 - 2 F.C. Vila Olimpica Alineación oficial del equipo 'F.C. Vila Olimpica' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,0 % 73,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Captain Of Sweet Water F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Captain contenien la respiració mentre en Tatá Vestena s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Captain va aconseguir el 2 - 0 quan Steen Rud Gudmundsen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Louis Kerr va marxar de Jofre Gorris en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Captain van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 208 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jason Duffield de Captain va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Joan Carles Martí que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Steen Rud Gudmundsen de Captain es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

F.C. Vila Olimpica

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel de Haro de Olimpica es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33, Eivartas Stepanecas de Olimpica es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.