Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stars United 7 (992475) - obeilar f.s (1458675) » 257101117: T29/J3/VI

Liga 257101117 Información oficial sobre el partido 257101117 en Hattrick

16.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VI.31 (14349)

big horse team Alineación oficial del equipo 'big horse team' en el partido 1 - 4 Iker fc. Alineación oficial del equipo 'Iker fc.' en el partido
Bernabé Gundín (13') 1 - 0
1 - 1 Eliyahu Eshel (37')
1 - 2 Fernando Iriarte (50')
1 - 3 Eliyahu Eshel (51')
1 - 4 Fernando Iriarte (75')
big horse team Alineación oficial del equipo 'big horse team' en el partido 1 - 4 Iker fc. Alineación oficial del equipo 'Iker fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
big horse team Alineación oficial del equipo 'big horse team' en el partido 5 - 4 Iker fc. Alineación oficial del equipo 'Iker fc.' en el partido
Es un cenizo 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,5 % 24,7 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

big horse team

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Francisco Jesús Lobo Heras es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Emilio Carballeda, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Aleksi Nurminen no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerrie Holla de horse va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Mauricio Rico de horse es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Iker fc.

Goles Goles

  • 109 Minuto 13 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Åsbjørn Theodorsen després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de horse Bernabé Gundín, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.
  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Eliyahu Eshel rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Åsbjørn Theodorsen, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Passats 50 minuts de partit, Iker es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Fernando Iriarte es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Eliyahu Eshel va augmentar l'avantatge de Iker a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Iker, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Fernando Iriarte va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Björn Bohhall. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Fernando Iriarte de Iker va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.