Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF MÀF (1458262) - Lejía Crew (436415) » 257100938: T29/J14/VI

Liga 257100938 Información oficial sobre el partido 257100938 en Hattrick

03.04.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / VI.27 (14345)

Los Mantas s.a Alineación oficial del equipo 'Los Mantas s.a' en el partido 1 - 1 fcyepes Alineación oficial del equipo 'fcyepes' en el partido
0 - 1 Alejandro Zaballos (36')
Christian Zurita Muñoz (75') 1 - 1
Los Mantas s.a Alineación oficial del equipo 'Los Mantas s.a' en el partido 1 - 1 fcyepes Alineación oficial del equipo 'fcyepes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Mantas s.a Alineación oficial del equipo 'Los Mantas s.a' en el partido 4 - 0 fcyepes Alineación oficial del equipo 'fcyepes' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Mantas s.a

Goles Goles

  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Passat el minut 75 de joc, Christian Zurita Muñoz facilitava les coses al Mantas amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Mantas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Giuseppe Moscato en un 1 contra 1 amb el porter Bo Lewner, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mario Alume! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vincent Le Douarin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Christian Zurita Muñoz va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Mario Alume va estar a punt d'empatar per a Mantas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Bo Lewner va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Fuenbuena de Mantas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Viriato Conceição va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en David Fuenbuena.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Christian Zurita Muñoz estava fent un bon partit.

fcyepes

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 36, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alejandro Zaballos es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Agustín Balbás va entorpir al marcador d'en Jose Manuel Torrontegui per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de fcyepes va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alfredo Iturricha, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jose Manuel Torrontegui de fcyepes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Després de 65 minuts jugats, Serafí Cabezón López es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Eliseu Orxeira.

Eventos clima Eventos clima