Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCSantako (1436777) - cf casti (1366410) » 257100059: T29/J1/VI

Liga 257100059 Información oficial sobre el partido 257100059 en Hattrick

02.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / VI.12 (14330)

Vaya Enigma Alineación oficial del equipo 'Vaya Enigma' en el partido 1 - 0 cf casti Alineación oficial del equipo 'cf casti' en el partido
Giovanni Palamara (29') 1 - 0
Vaya Enigma Alineación oficial del equipo 'Vaya Enigma' en el partido 1 - 0 cf casti Alineación oficial del equipo 'cf casti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vaya Enigma Alineación oficial del equipo 'Vaya Enigma' en el partido 2 - 2 cf casti Alineación oficial del equipo 'cf casti' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,6 % 34,2 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vaya Enigma

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Simeon Hilgersom el va rematar Giovanni Palamara amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Guillermo Daniel Couceiro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 234 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Simeon Hilgersom va sortir molt desviat al minut 37.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Simeon Hilgersom, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

cf casti

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Juan Casteleiro, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Dionisie Pătraşcu quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en 田 (Tian) 发强 (Faqiang) no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Addie Everts estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Anker Lomholt va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Paco Bergasa va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henri Rosenhammer de casti va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.