Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

starsvendrell (797354) - Francis Pablo I (775884) » 257098488: T29/J4/V

Liga 257098488 Información oficial sobre el partido 257098488 en Hattrick

23.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / V.240 (5755)

Nebur Team Alineación oficial del equipo 'Nebur Team' en el partido 2 - 2 BARBERA TEAM Alineación oficial del equipo 'BARBERA TEAM' en el partido
0 - 1 Víctor López Ocón (9')
0 - 2 Paco Polanco (16')
Harvey Quintana (26') 1 - 2
Georgy Suldin (67') 2 - 2
Nebur Team Alineación oficial del equipo 'Nebur Team' en el partido 2 - 2 BARBERA TEAM Alineación oficial del equipo 'BARBERA TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nebur Team Alineación oficial del equipo 'Nebur Team' en el partido 1 - 2 BARBERA TEAM Alineación oficial del equipo 'BARBERA TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,1 % 74,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nebur Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 26 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Harvey Quintana trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Nebur equilibrava la balança al minut 67. En Georgy Suldin, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Juanjo Bellucci i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Nebur, però el xut de Gerardo Clavero va sortir bastant desviat.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Nebur va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Georgy Suldin la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Gigel Neacsa de Nebur va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ragnvald Brandhaug de Nebur es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Andreas Stamp va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

BARBERA TEAM

Goles Goles

  • 108 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 9, en Gabriel Martínez Pastor la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Víctor López Ocón que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 180 Minuto 16 (Gol de falta): Passaven 16 minuts quan en Paco Polanco va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gabriel Martínez Pastor va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Roger Delgado va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Jesús Ferriz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 89, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Bryan Colina va aconseguir desviar el seu xut a córner.