Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alioli Olé F.C. (994419) - Racing BocaCharca (988685) » 257086437: T29/J1/V

Liga 257086437 Información oficial sobre el partido 257086437 en Hattrick

02.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / V.25 (5538)

Alioli Olé F.C. Alineación oficial del equipo 'Alioli Olé F.C.' en el partido 3 - 1 Racing BocaCharca Alineación oficial del equipo 'Racing BocaCharca' en el partido
Ercüment Teke (36') 1 - 0
Jean-Patrice Bernard (81') 2 - 0
2 - 1 Llibert Bartomeu (88')
Jorge Javier Lotina (89') 3 - 1
Alioli Olé F.C. Alineación oficial del equipo 'Alioli Olé F.C.' en el partido 3 - 1 Racing BocaCharca Alineación oficial del equipo 'Racing BocaCharca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alioli Olé F.C. Alineación oficial del equipo 'Alioli Olé F.C.' en el partido 2 - 0 Racing BocaCharca Alineación oficial del equipo 'Racing BocaCharca' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alioli Olé F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Alioli va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 36 Ercüment Teke va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jorge Javier Lotina sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jean-Patrice Bernard que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Alioli al minut 89, que va llançar ajustat al pal en Jorge Javier Lotina. 3 - 1 pels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Solarte de Alioli es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65, Luis Ignacio Aliaga de Alioli va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): En Jean-Patrice Bernard ocupà el lloc d'en Carles Paredes al 70 minuts, dos minuts després que el jugador de Alioli quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Racing BocaCharca

Goles Goles

  • 154 Minuto 88 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Llibert Bartomeu. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Mario Majer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de René Goettlich, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Felipe Bagües no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Bautista Coche de BocaCharca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.