Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soto del Barco (776945) - Charlisuko's Team (440549) » 257085290: T29/J9/V

Liga 257085290 Información oficial sobre el partido 257085290 en Hattrick

27.02.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / V.4 (5517)

SPaNiSHTeaM Alineación oficial del equipo 'SPaNiSHTeaM' en el partido 2 - 0 Palmeiras de Corme Alineación oficial del equipo 'Palmeiras de Corme' en el partido
Julio Lama Cuevas (28') 1 - 0
Julio Lama Cuevas (35') 2 - 0
SPaNiSHTeaM Alineación oficial del equipo 'SPaNiSHTeaM' en el partido 2 - 0 Palmeiras de Corme Alineación oficial del equipo 'Palmeiras de Corme' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SPaNiSHTeaM Alineación oficial del equipo 'SPaNiSHTeaM' en el partido 1 - 2 Palmeiras de Corme Alineación oficial del equipo 'Palmeiras de Corme' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,2 % 71,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPaNiSHTeaM

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 28 minuts, el tirador de faltes del SPaNiSHTeaM va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Julio Lama Cuevas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SPaNiSHTeaM va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Julio Lama Cuevas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): SPaNiSHTeaM van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 32 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Eddy Deiter no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): SPaNiSHTeaM van sortir al contraatac al minut 75, però Julio Lama Cuevas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 81, el SPaNiSHTeaM estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Javier Miguel Moncada va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del SPaNiSHTeaM sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en David Pita, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 88 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Pita es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): Després de 24 minuts jugats, Santiago Galindo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rune Garde.

Palmeiras de Corme

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 77 en Nick Illi va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Iván Pérez va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Þangbrandur Kristinsson de Palmeiras es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vincent Wilson de Palmeiras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.