Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Flaming Moe's Team (492432) - FcBimbo (796858) » 257080758: T29/J10/III

Liga 257080758 Información oficial sobre el partido 257080758 en Hattrick

06.03.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / III.3 (3410)

The Flaming Moe's Team Alineación oficial del equipo 'The Flaming Moe's Team' en el partido 4 - 0 El patito feo Alineación oficial del equipo 'El patito feo' en el partido
Lars Rossit (11') 1 - 0
Albert Drogt (14') 2 - 0
Krzysztof Noga?ski (53') 3 - 0
Miroslav Drumev (77') 4 - 0
The Flaming Moe's Team Alineación oficial del equipo 'The Flaming Moe's Team' en el partido 4 - 0 El patito feo Alineación oficial del equipo 'El patito feo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Flaming Moe's Team Alineación oficial del equipo 'The Flaming Moe's Team' en el partido 4 - 0 El patito feo Alineación oficial del equipo 'El patito feo' en el partido
Tiene un resultado normal 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Flaming Moe's Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Flaming contenien la respiració mentre en Lars Rossit s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Albert Drogt, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Flaming pel centre va donar un gran resultat: el gol de Krzysztof Nogański va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Miroslav Drumev es va introduir dins la defensa central al minut 77, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Miroslav Drumev, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Al minut 8, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miroslav Drumev. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Kévin Molle es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

El patito feo

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): patito va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de David Sánchez va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José María Feijoo.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En José David Canabal de patito va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Edmond Collette va prendre el seu rol al minut 79.