Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hispalis SAD (775046) - OTF (777331) » 254396034: T29/R1

Copa 254396034 Información oficial sobre el partido 254396034 en Hattrick

30.12.2009 12:45:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 1

Las palmas "B" Alineación oficial del equipo 'Las palmas "B"' en el partido 1 - 5 First Class Alineación oficial del equipo 'First Class' en el partido
1 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 2
1 / 2 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 1
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 1
4 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
52 % Posesión 45' 48 %
51 % Posesión 90' 49 %
Atacar por el centro Nivel de táctica: 9 Táctica Normal
Las palmas "B" Alineación oficial del equipo 'Las palmas "B"' en el partido 1 - 5 First Class Alineación oficial del equipo 'First Class' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Las palmas "B" Alineación oficial del equipo 'Las palmas "B"' en el partido 1 - 2 First Class Alineación oficial del equipo 'First Class' en el partido
Tiene un resultado normal 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,8 % 55,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las palmas "B"

Goles Goles

  • 110 Minuto 70 (Gol de falta): Ismael Guerrero va aconseguir l'empat per a "B" mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 78 (Ocasión de falta): Ismael Guerrero quasi dona a "B" l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Rodrigue Ribeiro de "B" va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tito Fabri.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aldo Kokolja de "B" es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Antunes de "B" va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Rodrigue Ribeiro estava fent un bon partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de "B" Ismael Guerrero, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de 余 (Yu) 成波 (Chengbo). El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de "B" Pere Costa va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Pere Ausona xutant per a "B" va fer anar la pilota just on la volia, però 余 (Yu) 成波 (Chengbo), molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Óscar Antunes, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, 余 (Yu) 成波 (Chengbo) va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de "B" i 1 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de "B", Gabriel Arambillet, col·locà la pilota just a les mans d'en 余 (Yu) 成波 (Chengbo). El marcador: 1 - 5.

First Class

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Viorel Cretu va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Đorđe Gazivoda va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Petko Savov de First es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Viorel Cretu ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de First, John Andersen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Hindrik Wienen de First és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 1 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Petko Savov va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 4.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Viorel Cretu va clavar el 1 - 5 per a First amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de First Manuel Schulte-Hillen va intentar enganyar Luigi Virgilio amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 5.