Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Santo Domingo (1335081) - U.D. Guazamara (1419236) » 241695654: T28/J5/X

Liga 241695654 Información oficial sobre el partido 241695654 en Hattrick

10.10.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / X.3755 (182322)

C.F. Santo Domingo Alineación oficial del equipo 'C.F. Santo Domingo' en el partido 0 - 3 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
0 - 1 Ambròs Oliva (18')
0 - 2 Ambròs Oliva (44')
0 - 3 Jerónimo Freire (72')
C.F. Santo Domingo Alineación oficial del equipo 'C.F. Santo Domingo' en el partido 0 - 3 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Santo Domingo Alineación oficial del equipo 'C.F. Santo Domingo' en el partido 0 - 3 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Santo Domingo

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pablo Falcó hauria d'haver estat gol al minut 35 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Dylan Jean-François va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de El Santo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El Santo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Ramón Almanzor des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Campos de El Santo es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Després de 44 minuts, El Santo va veure com el seu jugador Ismael Nakano havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Ramón Almanzor entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Ismael Nakano probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Yonathan Knoops va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

U.D. Guazamara

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ambròs Oliva va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ambròs Oliva va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): Passaven 72 minuts quan en Jerónimo Freire va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, el Guazamara va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ambròs Oliva s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Roger Helland quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Felipe Medina, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ambròs Oliva va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Alfonso Pérez, el jugador de Guazamara va ser expulsat al minut 40.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maurice Geoffroy de Guazamara amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Després de 34 minuts jugats, Florenci Arànega es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alfonso Pérez.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Pier Luigi Mazzoldi no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.