Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cabesitas (1589855) - los membrilluelos F.C (437724) » 241682855: T28/J11/X

Liga 241682855 Información oficial sobre el partido 241682855 en Hattrick

21.11.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / X.3526 (182093)

Cagaestacas CF Alineación oficial del equipo 'Cagaestacas CF' en el partido 2 - 2 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
0 - 1 Nicolai Børgh (26')
Marcus Martin (39') 1 - 1
Giuseppe Nieri (40') 2 - 1
2 - 2 Joni Siermala (41')
Cagaestacas CF Alineación oficial del equipo 'Cagaestacas CF' en el partido 2 - 2 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cagaestacas CF Alineación oficial del equipo 'Cagaestacas CF' en el partido 1 - 4 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cagaestacas CF

Goles Goles

  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): Cagaestacas va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Marcus Martin, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 139 Minuto 40 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Giuseppe Nieri va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Javier Villaño per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Palys Sudnis va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marcus Martin, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ofek Egozi va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Pau Núñez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ofek Egozi va estar a punt d'avançar els locals al minut 81 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ofek Egozi de Cagaestacas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Peer Kromann de Cagaestacas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rüdiger Wieben.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Hipòlit Cabarrús ocupà el lloc d'en David Pasiego al 66 minuts, dos minuts després que el jugador de Cagaestacas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

los membrilluelos F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): membrilluelos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 26. Nicolai Børgh va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 41 minuts Joni Siermala va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): membrilluelos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ubaldo Sacchini va desviar el xut final de Javier Villaño després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Mauricio Nájera va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Nicolai Børgh de membrilluelos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Joni Siermala va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Casandro Casal.