Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bondi (436281) - Las Isidras y los Silvios (1597271) » 241529413: T28/J12/X

Liga 241529413 Información oficial sobre el partido 241529413 en Hattrick

28.11.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 12 / X.786 (96869)

los Proveedores Alineación oficial del equipo 'los Proveedores' en el partido 1 - 6 Las Isidras y los Silvios Alineación oficial del equipo 'Las Isidras y los Silvios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los Proveedores Alineación oficial del equipo 'los Proveedores' en el partido 0 - 4 Las Isidras y los Silvios Alineación oficial del equipo 'Las Isidras y los Silvios' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los Proveedores

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pedro López de Castro va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mogens Nordby va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 31 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josías Lerdo de Proveedores es va guanyar la targeta groga merescudament.

Las Isidras y los Silvios

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Isidras van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andy Mortelmans va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Isidras va ser finalitzada des de l'esquerra per Alexander Springer al minut 44. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Chuan Arnaz va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Simeon Chircã de Isidras va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Andy Mortelmans va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 71, i va fer pujar el 1 - 5 per a Isidras.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mogens Nordby de Isidras l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 79 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Simeon Chircã quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Simeon Chircã al minut 44, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Simeon Chircã després de 48 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Félix Fermoso va poder desviar-lo a córner.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Isidras Alexander Springer quasi marca al minut 70 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Chuan Arnaz l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.