Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Saint Tome (47708) - S.C.REQUENA (1584314) » 241498686: T28/J2/X

Liga 241498686 Información oficial sobre el partido 241498686 en Hattrick

19.09.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / X.238 (96321)

La manta al coll Alineación oficial del equipo 'La manta al coll' en el partido 2 - 2 S.C.REQUENA Alineación oficial del equipo 'S.C.REQUENA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La manta al coll Alineación oficial del equipo 'La manta al coll' en el partido 1 - 3 S.C.REQUENA Alineación oficial del equipo 'S.C.REQUENA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,8 % 3,3 % 78,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La manta al coll

Goles Goles

  • 103 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els seguidors del manta van tornar a saltar d'alegria al minut 67. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Severino Roo que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 114 Minuto 74 (Gol de penalti): Després de 74 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al manta, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Manel Sietes de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

S.C.REQUENA

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Luis Almela donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juan Pablo Ansa, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Juan Miguel Gutiérrez Barreda va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Mauro Chipre va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ángel Serrano, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ángel Serrano va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Pablo Ansa de S.C.REQUENA es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ángel Serrano de S.C.REQUENA es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Passats 70 minuts de joc, en Juan Miguel Gutiérrez Barreda de S.C.REQUENA va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 73 (Tirita): Era el minut 73 quan després d'una dura entrada, el jugador Francisco Payén de S.C.REQUENA s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.