Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Hospitalet (49086) - forum team (1414022) » 241475894: T28/J2/IX

Liga 241475894 Información oficial sobre el partido 241475894 en Hattrick

19.09.2009 15:45:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / IX.1879 (177374)

Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 3 - 2 forum team Alineación oficial del equipo 'forum team' en el partido
Delfín Pérez (30') 1 - 0
1 - 1 Carlos Pomatta (36')
1 - 2 Arquímedes Corsetti (43')
Miguel Ángel Estevané (57') 2 - 2
Simons Ubelis (79') 3 - 2
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 3 - 2 forum team Alineación oficial del equipo 'forum team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 3 - 1 forum team Alineación oficial del equipo 'forum team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Hospi prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Delfín Pérez va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Hospi una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Miguel Ángel Estevané, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 57.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Passats 79 minuts, Simons Ubelis, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Hospi es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Hospi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 21 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Xocas Astorga ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 35 quan Vladimir Tzenov de Hospi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Vladimir Tzenov hauria d'haver estat gol al minut 43 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 220 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Amadeu Filomena es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Simons Ubelis per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Wolfgang Schwarzmann va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xocas Astorga de Hospi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Delfín Pérez de Hospi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Vincenc Berger de Hospi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

forum team

Goles Goles

  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de forum el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Carlos Pomatta va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, Manu Parry va pentinar un córner cap al segon pal que Arquímedes Corsetti va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de forum va anar a parar a la dreta de l'atac on en Josep Maria Martí, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): forum va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 69, quan Josep Maria Martí va quedar-se sol davant el porter Paolo Grammatico, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mario Marcher de forum es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leonardo Maiquez Barahona es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 77 (Lesión (no subst.)): Matias Muje de forum va quedar estès al terra i va haver de deixar el terreny de joc, però no va entrar ningú al seu lloc!

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ian Bentzen, en lloc de córrer, relliscava.
  • 301 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Xesco Castarle ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.