Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Warfemitas FC (1334858) - Wasted Gang (1338176) » 241424457: T28/J8/IX

Liga 241424457 Información oficial sobre el partido 241424457 en Hattrick

31.10.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 8 / IX.960 (61231)

ROBAMERIENDAS F.C. Alineación oficial del equipo 'ROBAMERIENDAS F.C.' en el partido 4 - 0 C.V SPISP de Tarragona Alineación oficial del equipo 'C.V SPISP de Tarragona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ROBAMERIENDAS F.C. Alineación oficial del equipo 'ROBAMERIENDAS F.C.' en el partido 4 - 1 C.V SPISP de Tarragona Alineación oficial del equipo 'C.V SPISP de Tarragona' en el partido
Tiene un resultado normal 4.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ROBAMERIENDAS F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Corria el minut 38, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. ROBAMERIENDAS s'avançava en el marcador després que en Diego Valle Herce xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Máximo Zayas Puebla va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan ROBAMERIENDAS va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Raúl Solé des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): ROBAMERIENDAS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ignacio Garcés de la Mota va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Máximo Zayas Puebla va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Santiago Ipinza va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Raúl Solé rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Adrián Correas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Acacio Fachineiro de ROBAMERIENDAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.V SPISP de Tarragona

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Santiago Ipinza va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Tarragona va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 67 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ermanno Costantini de Tarragona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones