Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irrus CPC (47849) - Recreativo Granada.SAD (119383) » 241402394: T28/J9/IX

Liga 241402394 Información oficial sobre el partido 241402394 en Hattrick

07.11.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / IX.566 (60837)

campanar f.c Alineación oficial del equipo 'campanar f.c' en el partido 5 - 0 F.C.Spider Alineación oficial del equipo 'F.C.Spider' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
campanar f.c Alineación oficial del equipo 'campanar f.c' en el partido 5 - 0 F.C.Spider Alineación oficial del equipo 'F.C.Spider' en el partido
Tiene un resultado normal 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

campanar f.c

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): campanar va agafar avantatge al minut 15 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Rudolf Daničić fent així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan campanar va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Hermenegild Cervelló des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Kick Mouris va incrementar l'avantatge de campanar amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Mino Totori de campanar va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): campanar va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Imre Pálffy va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Mario Alberto Pío Mancebo va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Gerardo Folgueras va xutar a fora.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Gerardo Folgueras, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Cafer Hayret va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Kick Mouris una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Carlos Medinilla va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gerardo Folgueras de campanar va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benoît Bart de campanar es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Després de 67 minuts jugats, Cafer Hayret es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alfonso Botaya.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Adolfo Morán ocupà el lloc d'en Rudolf Daničić al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de campanar quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

F.C.Spider

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del F.C.Spider sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignasi Parcerisa, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 59 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Lluís Fuguera de F.C.Spider va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Alberto Gorostiaga de F.C.Spider va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Xurde Zuazna va prendre el seu rol al minut 33.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): F.C.Spider va fer una substitució al minut 86. Carlos Medinilla va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alberto Urones.