Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MuntsaTeam (1417573) - Señores del Abismo (1368203) » 241397161: T28/J3/IX

Liga 241397161 Información oficial sobre el partido 241397161 en Hattrick

26.09.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / IX.473 (60744)

MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido 7 - 0 Señores del Abismo Alineación oficial del equipo 'Señores del Abismo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido 9 - 0 Señores del Abismo Alineación oficial del equipo 'Señores del Abismo' en el partido
Tiene mala suerte 9.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MuntsaTeam

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): MuntsaTeam va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Albert Brucart va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de MuntsaTeam. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Piet Laffineur xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): MuntsaTeam va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ilie Minciunã va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Piet Laffineur es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Ilie Minciunã va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de MuntsaTeam va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ilie Minciunã progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MuntsaTeam van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Luis Manuel García Sañudo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 7 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Gunnar Johansen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marc Prat va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 234 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 75 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Damiano Todarello estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Päivö Asunen va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Heimo Lützel de MuntsaTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 37 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Albert Brucart se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Piet Laffineur va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Señores del Abismo

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Marcel Gómez es va comportar com un juvenil al minut 6 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): Marc Prat no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Arnau Nin.