Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Yakuzas (991586) - Pollastre Team (1365229) » 241393354: T28/J3/IX

Liga 241393354 Información oficial sobre el partido 241393354 en Hattrick

26.09.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / IX.405 (60676)

Pilsen de Arbum Hill Alineación oficial del equipo 'Pilsen de Arbum Hill' en el partido 1 - 4 R.C.Sotorredondo Alineación oficial del equipo 'R.C.Sotorredondo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Pilsen de Arbum Hill Alineación oficial del equipo 'Pilsen de Arbum Hill' en el partido 0 - 6 R.C.Sotorredondo Alineación oficial del equipo 'R.C.Sotorredondo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pilsen de Arbum Hill

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del R.C.Sotorredondo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Curro Cossío la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pilsen es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Fernando Maestre Salinas va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Víctor Martínez Salas, jugador de Pilsen, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 27. Lluís González-Cavada, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 73 (Evento clima: sol, OK técnico): Curro Cossío semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

R.C.Sotorredondo

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Omri Moreno que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, un xut de Fons Böttler des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Arne Bø va augmentar l'avantatge de R.C.Sotorredondo a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ángel Rey va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Moncho Ozorio quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Benjamí Santana, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Moncho Ozorio va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nunzius Rebmann de R.C.Sotorredondo es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fons Böttler.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Vladimir Volnukhin ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.