Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Timberton B (48354) - Unionistas Salamanca CF (798707) » 241334961: T28/J7/VIII

Liga 241334961 Información oficial sobre el partido 241334961 en Hattrick

24.10.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / VIII.1410 (178953)

Los Sepias Alineación oficial del equipo 'Los Sepias' en el partido 1 - 2 F.C.Tomb del Balcó Alineación oficial del equipo 'F.C.Tomb del Balcó' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Sepias Alineación oficial del equipo 'Los Sepias' en el partido 2 - 1 F.C.Tomb del Balcó Alineación oficial del equipo 'F.C.Tomb del Balcó' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,8 % 16,8 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Sepias

Goles Goles

  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Bjørn Moen va donar a Sepias un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Meint Turenhout va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, David Findlater arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ivan Di Leo va entorpir al marcador d'en Bjørn Moen per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Meint Turenhout, jugador de Sepias, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 32. Lucas Gérardy, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

F.C.Tomb del Balcó

Goles Goles

  • 163 Minuto 58 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 58 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Salman Driouch.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Salman Driouch, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 42, quan en Salman Driouch va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raynald Doyen de F.C.Tomb es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Al minut 67 de partit, el jugador Lars Bergwald de F.C.Tomb es va lesionar lleugerament però va poder continuar.